Allt för en aktiv höst

by admin

Sommaren sjunger på sista versen och hösten närmar sig allt mer.  När dagarna nu blir mörkare och man kanske får lite mer tid får eftertanke och annat. En bra sak man kan göra när semestern nu är slut är att börja träna. Men hur ska man börja? Fortsätt läsa så ska vi försöka komma med tips och råd kring detta.

Först och främst är det viktigt att du hittar en träningsform som passar dig. Löpning är en mångsidig träningsform som går att variera på många sätt och göra väldigt roligt om du vill. Att ge sig ut i skog och mark är en riktig frihetskänsla som verkligen borde upplevas.

Många som ägnar sig åt löpning ger sig ut i sitt grannskap bara av ren bekvämlighet. Men hösten passar perfekt för att ge sig ut i skog och mark. Att lämna sin ”comfort-zone” är härligt och när du sprungit kommer du säkert känna dig stolt över dig själv.

Att skaffa sig ett par trailskor inför hösten kan vara ett smart val då det blir lättare att ta sig över stock och sten. Se också till att klä dig ordentligt så du inte börjar frysa med mera.

Det viktigaste är dock att du tycker är kul så att du får till en vana. Kanske kan en idé vara att ta med sig en vän. Att springa i skogen är en upplevelse i sig, men att få dela det med en vän gör det än bättre.

Låt detta bli en aktiv höst. Naturen kallar. Kommer du svara?

Fritidskläder