Den härliga sensommaren

by admin

Än är inte sommaren riktigt över. Den försöker hänga sig kvar och visst kan vi fortfarande få uppleva sköna dagar så här på sensommaren. Det finns fortfarande tid att kunna vara utomhus klädd som om det vore sommar. Det kan vara först på kvällskvisten som kylan börja kännas av. 

Det kanske inte är så att man tar på sig badkläderna och springer till stranden. Men gärna ett par sköna shorts som är passande för det väder som för tillfället är. Tids nog så kommer vi att vara tvungen att ta på oss långbyxor och strumpor och många av oss kämpar på in i det sista. Brittsommaren kan hänga kvar långt in i september och det kan vara ett tag kvar innan vi får byta ut vår garderob mot lite varmare kläder.

Mitt över dagen så kan det vara riktigt varmt och skönt och vissa kanske har sen semester i år. Badtemperaturen kanske inte är den samma som mitt i sommaren men om det inte regnar så kan man vistas utomhus i alla fall och ha det gott på sin lediga tid. För den som har börjat arbeta så gäller det att ta vara på de timmar som finns innan solen går ner. Genom att få vara utomhus så får vi den energi som vi behöver. Även om inte solen står så högt så får vi den dos som våra kroppar har behov av.

Fritidskläder