Fler sorters fritidskläder för alla årstider

by admin

Att klä sig för fritiden är olika komplicerad beroende på årstid och syssla. När det är höst och vinter så blir det hela alltid lite mer komplicerat och det gäller att hålla sig varm och torr för att man skall kunna njuta av sin fritid. Här kommer lite förslag på vad man bör tänka på när det kommer till fritidskläder.

Hösten och vintern innebär att man tänker i termer av lager på lager. Alla som bor på våra breddgrader bör överväga att investera i ett riktigt bra ullunderställ, dom är helt klart dyrare att köpa än andra alternativ, men vi kan lova dig att det är en investering som du inte kommer att ångra. Ull är värmande men det andas också vilket gör att du inte kommer att svettas och riskera att bli blöt och börja frysa. Ett ull underställ håller också länge vilket gör att du inte behöver köpa nya underställ lika ofta. Efter understället kommer mellanlagret som kanske består av en varmare tröja eller byxor och slutligen så har du skallagret. Skallagret måste inte bestå av någon goretex jacka, utan det kan vara mer snygga plagg för fritiden såsom kläder från hepcat.se.

Skor är också ett bra sätt att se till att klä sig rätt, ingen människa gillar att frysa om fötterna. Att undvika väta är den högsta prioriteringen även när det kommer till skorna, utöver att använda stövlar så är impregnering alltid viktigt, dels för att bevara skorna i ett fint skick men också för att undvika vätan. Om du ska befinna dig ut så rekommenderar vi ett bra bra ullstrumpor att bära i skorna för att hålla värmen, det måste inte vara stora sockar, men ull är en bra princip även här. För den extra frusne så är inläggssulor i ull också en mycket bra investering för att hålla kylan borta. Hoppas av att några av våra förslag varit givande!

Aktiv fritid / Fritidskläder