Olika kläder för olika årstider

by admin

Vi vill gärna vara aktiva året om och då är det skönt att det finns olika kläder för olika årstider. Det gäller att anpassa sin klädsel för det väder som är ute. Det sägs ju att det inte finns något dåligt väder utan bara dåliga kläder. Se till att ha kläder som är anpassade för det väder som är utomhus.

Sommar så kan gäller det att ha olika uppsättningar träningskläder. Men också kläder som tål lite väta och om man ger sig ut på lite tuffare aktiviteter. En löprunda och en fjällvandring kräver olika typer av kläder. Är du den som gärna träna utomhus under sommaren och vädret är så där behagligt så krävs det kanske inte mer än ett par shorts och t-shirt för att ge sig ut.

Andra årstider kräver lite annan typ av träningsplagg. Speciellt vintertid. Är det minusgrader ute så behöver man klä sig så man inte fryser. Lager på lager är en väl fungerande teknik som man kan anamma. Många gånger så är temperaturen det väsentliga när det gäller att klä sig för utomhusaktivitet. Det kan vara bättre att klä sig lite för mycket och ta av om det blir för varmt.

Aktiv fritid / Fritidskläder / Underkläder