Passande mode för unga och något äldre

by admin

Så klart så finns det mode som passar bättre för en yngre publik än den som kommit upp i ålder. Men samtidigt så om man trivs med vissa plagg så ska man naturligtvis använda dessa. Det finns liksom inga gränser som säger att vid en viss ålder så måste man sluta med ett visst plagg. Så länge man känner att man passar i saker så ska man använda det.

Det finns ju mode som passar unga bättre än äldre och Street Wear är väl ett talande exempel på ett ledigt mode som många unga anammar. Men det finns delar i denna stil som även vuxna och äldre också kan använda. Hoodies är ett av dessa plagg som alla kan använda oavsett ålder.

Hitta den modell som passar dig och den kan mycket väl användas på din lediga tid som ett skönt fritidsplagg. I många fall så är man inte så mycket äldre än man gör sig och om man trivs i ett visst plagg så ska man naturligtvis använda det.

Likaväl som unga har valet att använda ett mode som är skapt för den äldre generationen så kan ju äldre använda sig av ett ungdomligt mode. I de flesta fall så tror vi inte någon äldre skulle kommentera utan tycka att det är helt ok. Ett mode kan vara väldigt personligt och om man tycker om de kläder man använder sig av så borde det vara okej.

Aktiv fritid / Fritidskläder