Så tar du hand om dina skor

by Anastacio Langworth

På fötterna bär vi skor för att skydda dem och för att de ska dämpa bra när vi rör oss utomhus i varierande terränger. Eftersom att skorna används flitigt så kommer de att slitas ut. Men det finns flera saker du kan göra för att förlänga livstiden på dina skor. I det här inlägget kan du läsa mer om det.

Vård för skorna

På marknaden finns det flera olika produkter du kan använda för att vårda dina skor. För att välja rätt typ av skovård ska du utgå från vilket material dina skor är gjorda av. Om du till exempel har ett par sneakers du tycker mycket om finns det särskilt framtagen skovård för sneakers. Du kan klicka här för att komma till en butik som bland annat har olika typer av skovård i sitt sortiment. Det finns allt från färdiga kit med allt du behöver för skovård till enstaka produkter.

Rengöring för skorna

Ett annat bra sätt att förlänga livstiden på dina skor är att se till att få dem rena när de har blivit smutsiga. Det finns flera bra produkter och redskap du kan använda för att rengöra skorna ordentligt. Även när det kommer till rengöringsprodukter är det bra att välja produkter som är anpassade efter materialet.

Fritidskläder