Sköna plagg för uteaktiviteten

by admin

Att kunna vara utomhus är hälsosamt för oss och speciellt om vi kan på något aktivera oss så vi får motion av något slag. Det gäller att vi hittar sköna plagg för uteaktiviteten. Det finns inget dåligt väder utan bara dåliga kläder sägs det och det ska vi ta till oss. Även om inte solen är framme och kylan kanske biter lite extra så kan vi klä oss efter den temperatur som är ute. 

Vad man väljer för typ av fritidskläder är olika hos de flesta. Har man ett stort intresse för NHL så kanske man gärna väljer en huvtröja med hockeylagets logga på för att visa vilket lag som man håller på. Det finns massor med varianter då det kommer just till tröjor som man kan ha under en jacka för att hålla sig varm. Det finns även mössor som har NHL lags logotyp på som kan vara något att skaffa sig när vinden viner på och det kan vara kallt om huvudet. Det finns flera varianter att välja bland då det kommer till både mössor och huvtröjor. Beställ hem de du tycker mest om och som kan värma dig när du befinner dig utomhus.

Lager på lager är den princip man brukar prata om när det är uteaktiviteter och kyligt. Det understa lagret är det som ska fånga upp den svett som din kropp ger ifrån sig. Ett underställ i bomull är det bästa då det transporterar fukten från din kropp. Utan på som andra lager så är det också ull som gäller och det lagret ska fånga upp den fukt som din kropp alstrar. Det tredje skiktet är det som ska värma dig. Här kan en huvtröja eller en fleece hålla dig varm och skön. Som fjärde lager så gäller det att ha något som skyddar mot vind och väta. Man kan addera ytterligare ett lager som du kan ta på när du sitter och vilar för extra värme.

Fritidskläder